Процесна опрема

Автоматските линии кои се произведуваат во погонот на Inox-Creative се погодни за работа во прехранбена индустрија, фармацевстка индустрија, хемиска индустрија, и други.

Нашите автоматски линии ги задоволуваат високите критериуми и барања на нашите коминтенти. Од страна на нашиот стручен тим се изработува проект со детална спецификација на материјали кои ќе се соодветни за флуидите, од кои материјали ке се изработува самата линија и кои се погодни за таа намена, започнувајки од прехранбена индустрија се до агресивни тецности во хемиска и фармацевтска индустрија.

Побарајте понуда!

Опишете го накратко вашето барање со потребни спецификации.
Нашиот тим ќе Ве контактира за состанок и изработка на целосна понуда за изработка на машина.

Контактирајте со нас

Контакт

Адреса:

Индустриска зона, нас. Карпош бб, Куманово, Македонија

Телефон:

+389 78 432 791

Loading
Your message has been sent. Thank you!