Прецизност што претвора идеи во реалност

Иновативни, ефикасни и издржливи машини кои ги надминуваат стандардите

Машини од инокс

Ние сме лидери во производството на машини од инокс. Прецизно изработени и врвно квалитетни решенија за прехранбена, хемиска и други индустрии. Нашите иновативни машини од инокс не само што ги задоволуваат највисоките стандарди, туку и претставуваат синоним за ефикасност, прецизност и издржливост.

Етикетирање

По својата концепција нашите машини се наменети за мали, средни и големи производни капацитети кои имаат производи на кои им е неопходно етикетирање. За производство на машините се користат исклучиво материјали сертифицирани за HACCP стандардот.

Процесна опрема

Автоматските линии кои се произведуваат во нашиот погон се погодни за работа во прехранбена индустрија, фармацевстка индустрија, хемиска индустрија, и други.Нашите автоматски линии ги задоволуваат високите критериуми и барања на нашите коминтенти.

Опрема за дезинфекција

Дезинфикациони бариери за влез на погони за преработка каде е неопходно нивото на хигиена да биде на високо ниво. Дезо бариерите се произведуваат исклучиво од inox 304 и од прехранбена пластика, и го задоволуваат критеријумот за HACCP сертификат.

30

Задоволни клиенти

85

Завршени проекти

30

Години искуство

Дознајте повеќе за нас

Inox Creative е компанија под франшизен договор чија основна дејност е производство на сите видови машини за етикетирање на производи, производство на опрема за прехранбена индустрија, дезинфикациони бариери и иноx ентериери и екстериери.

Заедничко за сите четири видови машини е што целокупниот производен програм е изработен од инокс. Секогаш се стремиме да ги запазиме сите европски стандарди за квалитет.

Обезбедуваме сервис и одржување и гаранција за квалитет.

30

годишно
искуство

Опрема за дезинфекција

Процесна опрема

Етикетирање

Дел од нашите производи

Неколку причини зошто сме
одличен избор!

Обезбедуваме висококвалитетни машини од инокс и комплетно прилагодливи решенија што ги исполнуваат потребите и барањата на нашите клиенти. При изработката ги почитуваме највисоките стандарди за квалитет на материјали и опрема. Обезбедуваме и сервис и одржување за секоја машина.

Секоја машина има своја гаранција. За секоја машина обезбедување обука за користење.

Контакт

Европски стандарди

Строго ги почитуваме европските стандарди, гарантирајќи квалитетни и сигурни машини од инокс.

Сервис и одржување

Комплетна услуга на сервис и одржување, обезбедувајќи долгорочна поддршка и непрекината работа.

Гаранција за квалитет

Гарантираме висок квалитет на секоја произведена машина, применувајќи строги контроли и процеси за почитување на стандарди. Секоја машина е подложена на испитувања и проверки пред да биде испорачана. Секоја машина е со гаранција, со вклучена поддршка во случај на било какви дефекти или проблеми.

Побарајте понуда!

Опишете го накратко вашето барање со потребни спецификации.
Нашиот тим ќе Ве контактира за состанок и изработка на целосна понуда за изработка на машина.

Контактирајте со нас

Галерија

Референтна Листа

Со задоволство ви ја претставуваме нашата референтна листа
на некои од поголемите компании со кои имаме долгогодишна соработка

Контакт

Адреса:

Индустриска зона, нас. Карпош бб, Куманово, Македонија

Телефон:

+389 78 432 791

Loading
Your message has been sent. Thank you!