Етикетирање

Еден од основните производни програми на INOX-CREATIVE е произвотство на машини за етикетирање на секаков вид на флаши без разлика на нивниот облик и материјал од кој се направени. Производниот програм содржи и машини за етикетирање на рамни производи.

 

 

По својата концепција нашите машини се наменети за мали, средни и големи производни капацитети кои имаат производи на ​кои им е неопходно етикетирање.

За производство на нашите машини се користат исклучиво материјали сертифицирани за HACCP стандардот - инокс и прехранбена пластика, останати компоненти се вградуваат од реномирани светски производители: пневматика CAMOZZI Италија, фотосензори и електроника OMRON Јапонија, мотори и моторедуктори SAMSUNG Кореа. Ваква комбинација на реномирани добавувачи и искуството на нашиот тим го дава резултатот на перфектно прецизна машина за етикетирање, машина со долг рок на употреба што го имаат потврдуваат нашите коминтенти од Србија, Босна и Македонија.

 

Сите машини кои се произведуваат во нашиот погон се наменети за директен купувац, така што машината уште при самата изработка се прилагодува според барањата на клиентот.

За поедноставно да ви ја прикажеме нашата производна програма следуваат машини по тип на етикетирање.

Побарајте понуда!

Опишете го накратко вашето барање со потребни спецификации.
Нашиот тим ќе Ве контактира за состанок и изработка на целосна понуда за изработка на машина.

Контактирајте со нас

Контакт

Адреса:

Индустриска зона, нас. Карпош бб, Куманово, Македонија

Телефон:

+389 78 432 791

Loading
Your message has been sent. Thank you!