Опрема за дезинфекција

Една од производните програми на INOX-CREATIVE е дезинфикациони бариери за влез на погони за преработка каде е неопходно нивото на хигиена да биде на високо ниво.

По својата концепција, дезо бариерите се наменети за мали средни и големи претпријатија. Дезо бариерите се произведуваат исклучиво од inox 304 и од прехранбена пластика, и го задоволуваат критеријумот за HACCP сертификат.

Побарајте понуда!

Опишете го накратко вашето барање со потребни спецификации.
Нашиот тим ќе Ве контактира за состанок и изработка на целосна понуда за изработка на машина.

Контактирајте со нас

Контакт

Адреса:

Индустриска зона, нас. Карпош бб, Куманово, Македонија

Телефон:

+389 78 432 791

Loading
Your message has been sent. Thank you!